Beste beheerder,

Ons verblijf in het weekend van Hemelvaart in Hoeve Louette was een aangename verrassing. Het is een prima verbouwde boerderij met alles erop en er aan wat je nodig hebt om een paar dagen op je gemak de Ardennen te verkennen. Geen overdreven luxe maar zeeeeer comfortabel. Complimenten voor de zeer complete keuken!

Het huis was schoon, functioneel en het heeft een sympathieke uitstraling.
De tuin is fantastisch en dankzij het mooie weer (goed geregeld trouwens, daarvoor onze dank) hebben we daar optimaal gebruik van kunnen maken, een genot om te BBQ’en achter in de tuin onder die prachtige boom.

Als je naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt steek je met kop en schouders boven alle vergelijkbare aanbieders in die omgeving uit.
Hoewel wij niet van die “terugkeerders” zijn, we willen eigenlijk steeds wat nieuws ontdekken, zal het me niet verbazen als we hier nog eens terugkomen.

Hoeve Louette is een aanrader!!

Met vriendelijke groet,

Hans en Diana